WIFI telefonálás > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: WIFI telefonálás > 5 weboldal. Kategória leírása: A WIFI képes mobilok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Szponzorált linkek
Rohamosan terjed
http://olcsopercdijak.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=144644

Mára egyáltalán nem számít extrának ha mobiltelefonunk rendelkezik beépített WiFi képességel, ezáltal képes legyen a telefonszámla csökkentésére is. Még tavaly piacra dobott Nokia 6301-es sorozatszámú UMA telefonja már képes arra, hogy bármikor WIFI-re váltsonl. A Nokia tehát UMA-nak, azaz Unlicensed Mobile Access-nek nevezi azt a rendszert, amivel a telefon észrevétlenül vált a GSM-ről a közelben lévő WiFi-re, és a beszélgetés ezután ott folyik - lényegesen olcsóbban - tovább.

Rohamosan terjed
wifis mobil vásárlási tippek
http://www.arukereso.hu/akciostippek/wifi-telefon-wifis-mobil-vasarlasi-tippek/

Wifis mobiltelefon kényelmes szolgáltatásai már egyre szélesebb körben ismertek és hozáférhetők kis hazánkban is.

wifis mobil vásárlási tippek
Wifiz a mobiltelefonodon
http://diszkontgsm.hu/advanced_search_result.php?keywords=wifi&search_in_des ...

Új és használt wifi képes mobiltelefonok kereskedésével és szervizelésével foglalkozunk Debrecen belvárosában, és az interneten, a webshopunkban. A mobiltelefonok mellett azok tartozékait is megtalálod nálunk. Az árainkat a lehető legalacsonyabban tartjuk, és minden mobilra vállalunk garanciát. A széles szolgáltatáspalettánkkal kívánjuk elérni vásárlóink elégedettségét.

Wifiz a mobiltelefonodon
Wi-Fi kapcsolatra képes mobiltelefonok
http://www.hwsw.hu/hirek/26229/wi-fi-kapcsolatra-kepes-mobiltelefonokban-lat ...

A Motorola tegnap bejelentette legújabb, Wi-Fi csatlakozásra is képes mobiltelefonját, mely várhatóan az év végén, vagy 2005 elején kerülhet kereskedelmi forgalomba. A világ egyik legnagyobb mobilkészülék-gyártója is a Wi-Fi vezeték nélküli kommunikációban látja a mobiltelefonok egyik továbbfejlődési lehetőségét, mely egyben jelentősen csökkentheti a felhasználók mobilköltségeit is.

Wi-Fi kapcsolatra képes mobiltelefonok
WiFi-s LG mobiltelefon
http://www.sg.hu/cikkek/41147/wifi_s_lg_mobiltelefon

Az LG és a Kineto Wireless, az UMA (Unlicensed Mobile Access) technológia feltalálója közösen jelentette be a CL400 névre keresztelt WiFiés UMA-képes mobiltelefon.

WiFi-s LG mobiltelefon
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 272 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 272 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 48501