Vezetékes szolgáltatók > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vezetékes szolgáltatók > 7 weboldal. Kategória leírása: Legismertebb vezetékes telefonszolgáltatók adatbázisa. Minden ami a vezetékes telefonszolgáltatók témakörhöz kapcsolódik.
Szponzorált linkek
T-Home
http://www.t-home.hu/

T-Home dupla és tripla kedvezmények több szolgáltatás esetén! ...

T-Home
Invitel
http://www.invitel.hu/

Invitel márkanév alatt egységesítette termékeit és szolgáltatásait 2007-ben az Invitel Holdings A/S (korábban HTCC csoport). A dinamikusan növekvő cég tagvállalatai (a Hungarotel Zrt., a Pantel Kft., a HTCC Kft., a V-holding Zrt. és az Euroweb Zrt.) 2008. január 1-jével beolvadtak az Invitel Távközlési Zrt.-be (rövid nevén Invitel Zrt.-be)

Invitel
Externet
http://www.externet.hu/

Csatlakozzon Ön is az Externet több mint 50.000 elégedett ügyfeléhez. Internet + telefon.

Externet
Telefon csomagok összehasonlítása
http://www.internetet.hu/telefon.html

Mit nyújt az internetet.hu a telefon előfizetést keresőknek? Az adott irányítószámon elérhető telefon csomagokat összehasonlítva, előre kiszámított éves költségekkel. Hasznos információkat szolgáltatókról, szolgáltatóváltásról, rejtett költségekről, a megfelelő távközlési csomag kiválasztásáról.

Telefon csomagok összehasonlítása
UPC Telekom
http://www.upctelekom.hu/

Társaságunk 1994. március 30-án nyerte el a Monor környéki, 29-es hívószámú telefonkörzet koncessziós jogát. Az elmúlt 10 évben nemcsak egy modern, optikai és digitális kapcsolású hálózattal rendelkező, fejlett, integrált távközlési szolgáltatásokat nyújtó rendszert építettünk ki, de nemzetközi összehasonlításban is a leghatékonyabb helyi szolgáltatók egyikévé váltunk, amit a Hírközlési Hatóság is ,,kiváló'' minősítéssel ismert el.

UPC Telekom
Invitel néven folytatják
http://itcafe.hu/hir/invitel_neven_folytatja_a_hungarotel_a_pantel_es_a_tele ...

A Hungarian Telephone and Cable Corporation (HTCC) tulajdonában álló magyarországi távközlési szolgáltatók – a Hungarotel Zrt., a Pantel Kft., a HTCC Kft., a V-holding Zrt. és az Euroweb Zrt. – január 1-jétől beolvadnak az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt.-be, amelynek hivatalos elnevezése Invitel Távközlési Zrt., rövidített formában Invitel Zrt. lett.

Invitel néven folytatják
PARISAT Vezetékes Telefonszolgáltatás
http://www.parisat.hu/?base=news&id=20

A 2006. novemberi sikeres tesztek után december 01-től a PARISAT elindította Telefonszolgáltatását.

PARISAT Vezetékes Telefonszolgáltatás
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 368 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 58990