Telefonközpontok, alközpontok > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Telefonközpontok, alközpontok > 8 weboldal. Kategória leírása: Telefonközpont, telefon alközpont. ISDN alközpont. Telefon rendszer. Analóg telefonközpont. ...
Szponzorált linkek
Telefonközpont
http://hu.wikipedia.org/wiki/Telefonk%C3%B6zpont

A telefonközpont egy olyan szerkezet, amely szükség szerint összekapcsolja a telefonkészülékeket vagy más telefonközpontból érkező hívásokat is kapcsol.

Telefonközpont
Alcatel telefonközpont karbantartás, hálózatépítés
http://www.bttteam.hu/

Alcatel Lucent telefonközpontok telepítése, karbantartása, szervizelése és programozása. Vállaljuk telefonos és számítógépes hálózatok teljeskörű kiépítését irodákba a fal átfúrástól a rackszekrénybe való bekötésig. A kábeleket igényesen elrejtjük kábelcsatornákba. Alcatel telefonkészülékek, fejbeszélők, kaputelefonok forgalmazása.

Alcatel telefonközpont karbantartás, hálózatépítés
Legújabb telefonközpontok
http://www.studio2001.hu/telecom/

Akciós új és használt telefonköz- pontok, bérletbe, beszámítással!

Legújabb telefonközpontok
voipnetwork.hu
http://www.voipnetwork.hu/

Telefonálj olcsón VNM VoIP Telefonközpontjainkkal! Ma már mindenütt jelen van az internet, otthon a vállalkozásokban a kedvenc kávézódban. Miért ne telefonálnál az interneten keresztül tökéletes hangminőségben?

voipnetwork.hu
WS104-F Clip - 1/4 analóg alközpont
http://www.wspro.hu/index.php?para=91&tema=1&tid=1&hol=9.1.0&kezdo=0

Kis méretű, könnyen kezelhető analóg telefonközpont, amely 1 fővonal 4 mellékállomás, külön modem port és teljes kaputelefon funkció kezelését biztosítja.

WS104-F Clip - 1/4 analóg alközpont
Telefonos webáruház
http://www.bolthely.hu/telefonos

Telefonalközpontok telepítése, programozása, karbantartása. Telefonkészülékek, rendszertelefonok, DECT telefonok, telefaxok értékesítése, javítása. Konferencia telefonok bérbeadása. Számítástechnikai és telefon hálózatok készítése. De talál nálunk sok sok letölthető Panasonic készülék használati utasítást is. Iratkozzon fel hírlevelünkre, így minden hónapban elsőként értesülhet a legújabb akciónkról, ami keretében akár 70%-kal olcsóbban veheti meg készülékeinket!

Telefonos webáruház
Telefonos ügyfélszolgálat kiszervezés
http://www.interswitch.hu/

Az Interswitch Kft., az Első Magyar Teletitkárnő Szolgalat, egy kizárólag élő szolgáltatást nyújtó cég vagyunk. Munkatársaink a bejövő és kimenő hívásokat gyorsan és hatékonyan valamint udvariasan kezelik, mindig pontosan válaszolnak az Ön utasításai szerint. Telefonkezelőink angolul és magyarul kiválóan kommunikálnak, és rögzítik a hívásokat. Szolgáltatásainkat ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően alakítottuk ki legyen az telemarketing szolgáltatás, virtuális asszisztens szolgalat, üzenetközvetítő szolgalat, vagy teljes körű ügyfélkapcsolat. Biztosítjuk, hogy nem lesz több elveszett hívása, megrendelése vagy ügyfele!

Telefonos ügyfélszolgálat kiszervezés
Panasonic telefonközpont
http://www.webar.hu/index.php?&tpl=subcat&scID=29

Panasonic telefonközpont listája, Analóg telefonközpontok (TE) árai, leírások, vélemények.

Panasonic telefonközpont
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 272 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 272 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 48501