Mobiltelefon márkák > Nokia gyártmányú telefonok > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mobiltelefon márkák > Nokia gyártmányú telefonok > 6 weboldal. Kategória leírása: A Nokia a világ egyik legismertebb márkája. Nokia telefonok és tartozékok. Nokia hivatalos honlapja. Minden ami Nokia.
Szponzorált linkek
Nokia on the Web
http://www.nokia.com/

Nokia is the world's leading mobile phone supplier and a leading supplier of mobile and fixed telecom networks including related customer services.

Nokia on the Web
Magyarországi hivatalos oldal
http://www.nokia.hu/

Nokia az interneten. Böngésszen a Nokia telefonok és tartozékok, zenék és térképek, valamint a technikai támogatás témakörei és sok más tartalom között.

Magyarországi hivatalos oldal
Nokia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nokia

A Nokia Corporation (Nokia Részvénytársaság) a világ egyik legnagyobbb telekommunikációs vállalata. Nyilvánosan jegyezhető részvénytársaság, a NYSE-n NOK néven fut. Szlogene a "Connecting People" (szabadfordításban: "Összekapcsoljuk az embereket"). 1865-ben alapították a finn Espoo városában. Kulcsemberei Fredrik Idestam alapító, Jorma Ollila vezérigazgató, illetve Pekka Ala-Pietilä elnök. 2004-ben 55 505 főt foglalkoztatott. Fő területe a telekommunikáció.

Nokia
Olcsóbbnál olcsóbb telefonok
http://www.hwsw.hu/hirek/35709/nokia_mobil_telefon_kamera_olcso_fm_radio.html

Olcsóbbnál olcsóbb Nokia telefonok közelednek Bányai György, 2008. április 03. 15:57 A Nokia a piac belépőszintű modelljei közé visz színt stílusos, új készülékeivel, amelyek között megtalálható a gyártó eddigi legolcsóbb 1,3 megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefon is.

Olcsóbbnál olcsóbb telefonok
N97
http://computerworld.hu/nokia-n97-teszt-feltamadas.html

A Nokia N-sorozatának hanyatlása nyilvánvalóan a céget is zavarta: a félresikerült modellek után itt a mobil, amelynek feladata a renomé helyreállítása.

N97
Termékek
http://www.mobilmania.hu/?go=productlist&category_id=X03

Nokia - a Mobilmánia webshop kínálatában megtalálható Nokia termékek. ...

Termékek
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 272 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 272 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 48501