Ingyenes telefonok > Telefon - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingyenes telefonok > 9 weboldal. Kategória leírása: Hogyan tudsz ingyen telefonálni? Alternatív megoldások, tippek, ötletek. Ingyenes telefonszolgáltatók.

telefon.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Ingyen telefonálás
Ingyen telefonálás
http://voipbuster.uw.hu/

A honlap szerkesztőjének sajnos nincs több ideje tovább frissíteni az oldalt, de az oldal így is nagyon hasznos lehet azoknak akik az ingyenes telefonlás lehetőségével élni szeretnének. VOIP szolgáltatók, letöltés, percdíjak, információk. Többféle módja van az ingyenes telefonálásnak, ezeknek a praktikáiról olvashatunk a honlapon, csak a valódi és kipróbált telefonálási módszerek vannak leírva. A telefonos lehetőségek mellett ingyenes SMS küldési lehetőségek leírása is található az oldalon.

voipbuster.uw.hu
Skype mobil, hívások teljesen ingyenesen
Skype mobil, hívások teljesen ingyenesen
http://www.arukereso.hu/akciostippek/ingyenes-telefon-skype-mobil-hivasok-te ...

Ki ne szeretne mindig és kötetlenül ingyen telefonálni, ingyen telefon készüléket használni, és állandóan a legjobb mobil telefonon beszélni, netezni, fotózni, videózni - lehetőleg mindezt ingyen.

www.arukereso.hu
Ingyen telefonálni? Most megtudhatja hogyan!
Ingyen telefonálni? Most megtudhatja hogyan!
http://tarcsahang.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=12487&bejc ...

VOIP-on telefonálni tényleg ingyen van, de amíg odáig eljutunk az szinte mindig pénzbe kerül” – kezdi Sándor Zoltán a Gloster telekom szakértője - amikor arról faggatom, hogy mire van szüksége egy kisvállalkozásnak ahhoz, hogy olcsóbban az interneten át tudjon telefonálni.

tarcsahang.blog.fn.hu
Ingyen telefonálás az interneten
Ingyen telefonálás az interneten
http://videosmart.hu/video/ingyen-telefonalas-interneten-voipcheap-segitsegevel

Ingyen telefonálás az interneten a Voipcheap segítségével. A videosmart videomegosztó oldalon mindennap megjelenik olyan tartalom amely a hétköznapi élet valamelyik területére ad valamilyen hasznos tippet. Ezúttal az ingyenes telefonálásról nézhetünk meg videót és olvashatunk cikket. A Voipcheap nevű program segítségével ingyen tudunk beszélgetni, mindössze annyit kérnek cserébe hogy néhány reklámot nézzünk meg cserébe. A Voipcheap program használatáról a honlapon találhatjuk meg a további információkat.

videosmart.hu
Ingyen telefonálás 60 országba a Gizmoval
Ingyen telefonálás 60 országba a Gizmoval
http://alkozpont.net/blog-ingyen-telefonalas-gizmo

A Gizmo Project már februárban előkészítette ezt a lépését. Akkor a cég azt mondta, hogy a Dawntreader Ventures-ből származó 6 millió dollárt arra használnák, hogy a SoftClient-et átköltöztetik a felhasználói computertől mobil eszközökre.

alkozpont.net
JAJAH: ingyenes telefonálás
JAJAH: ingyenes telefonálás
http://www.sg.hu/cikkek/46217

Mostantól Magyarországról is ingyenesen hívhatók a világ legtöbb telefonhívást lebonyolító helyei a JAJAH internetes szolgáltató jóvoltából.

www.sg.hu
Ingyen telefonálási lehetőség
Ingyen telefonálási lehetőség
http://csanad.blogspot.com/2007/10/ingyen-telefonls.html

Egyre másra jönnek a kedvező telekommunikációs akciócsomagok – úgy tűnik, közel egy év kellett, hogy a piaci szereplők felnőjenek a tavaly ilyentájt megnyitott gerinchálózathoz. Nemcsak a Telecom – amelyiknél szinte természetes –, de a Vodafone mellett az Orcon és a Woosh is elkezdte hirdetni az All-in-One csomagjait: egyszerre kínálnak vezetékes telefont, szélessávú internetet és az Orcon hamarosan virtuális mobilszolgáltatóként is a piacra lép.

csanad.blogspot.com
Ingyen telefonálni
Ingyen telefonálni
http://www.mon.hu/hirek/im:all:multimedia/cikk/ingyen-telefonlni-akr-cscsidb ...

em csalás, nem ámítás, ingyen lehet telefonálni akár csúcsidőben is. A kellékek: széllessávú net és headset. Csupán ennyi kell hozzá és mehet a net-csevej.

www.mon.hu
Ingyenes p2p-telefon
Ingyenes p2p-telefon
http://index.hu/tech/mobil/skype040406/

Megjelent a peer-to-peer rendszerben működő Skype telefonkliens mobilverziója. Az ingyenes telefonálást biztosító szoftver Wi-Fi eléréssel rendelkező kézi számítógépeken fut. Ez a telefonkliens sajnos egyelőre a Wi-Fi kapcsolattal rendelkezők számára ingyenes. Skype felhasználók már ingyen tudnak vele beszélgetni, hagyományos hívószámokat még sajnos nem lehet még hívni. A fejlesztők dolgoznak azon hogy hagyományos vonalakat is lehessen hívni.

index.hu
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 368 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 58975