Ingyen SMS > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ingyen SMS > 5 weboldal. Kategória leírása: Ingyen SMS szolgáltatók. Ingyen SMS küldése. Küldj INGYEN SMS-t egyszerűen az interneten keresztül bárhová.
Szponzorált linkek
Mobilteló
http://www.mobiltelo.hu/

Mobilteló, a magyar ingyenes telefonos SMS szolgáltató.

Mobilteló
ingyensms.eu/
http://www.ingyensms.eu/

Ingyensms.eu - Ingyen SMS küldés - Free SMS messaging, Ingyen SMS küldők.

ingyensms.eu/
Ingyen SMS, MMS
http://ingyentelefonalas.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Ite ...

Az ingyen sms küldés leginkább egy chat-elő programhoz hasonlítható. Ha be vagyunk jelentkezve a fring alkalmazásba, a számítógépről, vagy mobil telefonról küldött üzenetek azonnal megjelennek a másik készüléken.

Ingyen SMS, MMS
Ingyenes sms olcsón
http://index.hu/tech/mobil/freesms0907/

A mobiltelefon terjedésének kezdeti éveiben szájról-szájra járó, egzotikus, külföldi sms-központszámok és a netes, ingyenes sms-küldők Kánaánja után mostanra már ínséges idők járnak azokra, akik költséghatékonyan szeretnék rövid szöveges üzenetekkel zaklatni barátaikat és üzletfeleiket.

Ingyenes sms olcsón
ingyensms - sokoldal.hu
http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=ingyensms

Ha még nincs gmail fiókod, érdemes regisztrálni. Regisztrálni a Google Calendar oldalon is lehet (akinek már van GMail fiókja, az a GMailbe belépve, felül a "Naptár" feliratra klikkelve regisztrálhat). Regisztráció során meg kell adni e-mail címünket (ezzel lehet belépni majd a fiókba), nevünket, a Calendar szolgáltatás használatához ki kell találni egy legalább 8 karakter hosszú jelszót, majd a regisztráció után a mobilszámunkra is szükség lesz a következő formátumban:

ingyensms - sokoldal.hu
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 272 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 272 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 48501