ISDN telefonálás > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: ISDN telefonálás > 4 weboldal. Kategória leírása: ISDN telefon története. ISDN asztali telefonok, ISDN vállalkozásoknak és magánszemélyeknek.
Szponzorált linkek
ISDN
http://hu.wikipedia.org/wiki/ISDN_telefon

Az ISDN telefon a 20. sz. végétől használt korszerű digitális telefon. Az ISDN (Integrated Services Digital Network) angol rövidítés, jelentése integrált szolgáltatású digitális hálózat.

ISDN
5.5.1. ISDN
http://www.bibl.u-szeged.hu/inf/demo/Halozatok/Fizikai_jellemzok/Fiz_dig_atv ...

Az ISDN (Integrated Services Digital Networks / Integrált Szolgáltatású Digitális Hálózat) a felhasználó számára lehetõvé teszi, hogy egy vagy több digitális összeköttetésen keresztül nagy sebességû és kiváló minõségû hang-, adat-, szöveg- és képinformációk bármiféle kombinációját küldje, fogadja és vezérelje ugyanolyan könnyen és egyszerûen, amint az a távbeszélõ-szolgáltatás esetében történik. Az ISDN megjelenésével a szolgáltatások egyetlen hálózatba integrálhatók, így a felhasználónak csak egy hálózathoz kell csatlakoznia.

5.5.1. ISDN
ISDN telefonok
http://www.ebolt.hu/category4713-ISDN_telefonok.html

Siemens Gigaset CX470 isdn telefonkészülék, piano black ...

ISDN telefonok
Mi az az ISDN?
http://www.bell-tron.hu/isdn.html

Napjainkban a távközlés rohamos fejlődése új távlatokat nyit az üzleti életben is. Növeli a hatékonyságát, rugalmasságát, sokoldalúságát.

Mi az az ISDN?
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 368 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 58990