Hangpostafiók, hangpostafiókok > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hangpostafiók, hangpostafiókok > 3 weboldal. Kategória leírása: Hangposta csomag. Hangposta szolgáltatások. Vodafone hangposta. Ingyenesen hívható hangposta. ...
Szponzorált linkek
Ingyenesen hívható a hangposta
http://www.hwsw.hu/cikk.php?id=30200

A T-Mobile új akciójának köszönhetően az előfizetéses ügyfelek számára 2006. április 30-ig teljesen ingyenes lett a hangposta használata. Az egyébként is belépési és havidíj nélkül biztosított hangpostában hagyott üzenetek egész nap díjmentesen hallgathatók meg.

Ingyenesen hívható a hangposta
Hangposta-szolgáltatás a Skype-hoz
http://www.sg.hu/cikkek/37573

Niklas Zennström, a Skype vezérigazgatója bejelentette a Voicemail-szolgáltatás teljes verziójának elindítását, ezáltal az internetes telefonszoftver 41 millió felhasználója már hangpostát is használhat.

Hangposta-szolgáltatás a Skype-hoz
Hangposta szolgáltatások
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltata ...

Legyen elérhető vezetékes telefonon akkor is, ha éppen nincs telefonja közelében. A Telekom szolgáltatásai gondoskodnak róla, hogy üzenetei biztosan eljussanak Önhöz! Hangposta szolgáltatásaink központi üzenetrögzítőként működnek, melyek tárolják, és elérhetővé teszik a szolgáltatás előfizetője számára azokat az üzeneteket, amelyek akkor érkeznek, ha nem veszi fel a telefont, vagy amikor mással beszél.

Hangposta szolgáltatások
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 272 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 272 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 48501