Emeltdíjas telefonos szolgáltatók > Telefon - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Emeltdíjas telefonos szolgáltatók > 5 weboldal. Kategória leírása: Emeltdíjas telefonszolgáltatók honlapjai. Emeltdíjas szolgáltatások. Emeltdijas telefonszám mindenkinek.
Szponzorált linkek
VoXinfo
http://www.voxinfo.hu/?partner=Google11&gclid=CNGBufXQzZsCFcITzAodAinkJA

A VoXinfo fő célkitűzése az online – mind az internetes, mind pedig a mobil – tartalmak minél szélesebb körű elterjesztése. Ehhez elsősorban az online, azonnali fizetések nagyszámú változatát fejlesztette ki és szolgáltatja partnereinek.

VoXinfo
Emelt Dijas SMS
http://emeltdijassms.hu/

Az emberek nem szeretik a bonyolult dolgokat. Ha nem tudják gyorsan, egyszerűen elintézni a fizetést, inkább tovább lépnek nem foglalkoznak a macerás mu^veletekkel.A módszer másik nagy előnye, hogy sok ember számára elérhető! Mivel a magyar lakosság mobiltelefon lefedettsége meghaladja a 80 %-ot, igen széles az a réteg, aki igénybe tudja venni ezt a fizetési módot.

Emelt Dijas SMS
Voxpay emelt díjas sms
http://www.voxpay.hu/egyedi-fizetesi-rendszer/emeltdijas-sms

A VoxPay emelt díjas SMS gyorsan beilleszthető online fizetési eszköz, melyet belépési díj és havidíj nélkül biztosítunk partnereinknek. Az emelt díjas SMS a legjobban elterjedt és legnagyobb fizetőbázissal rendelkező online fizetési mód, előnye az impulzusvársárlás kihasználása: a látogató ha meg akarja vásárolni a terméket, vagy szolgáltatást ezt 1-2 percen belül megteheti.

Voxpay emelt díjas sms
lax.hu
http://www.lax.hu/?gclid=CLKg0NrQzZsCFcQTzAodYhz9Kg

Az IzzyPay Csoporthoz tartozó D.C.Lax Kft. immáron 8.éve az internetes mikrofizetések egyik meghatározó hazai - s immáron nemzetközi – specialistája.

lax.hu
A telefon, mint fizetőeszköz
http://www.ap.hu/rendezvenyek/emoney/simon_p.html

Míg az emelt díjas mikrofizetés alkalmazási lehetősége (az üzleti modell fent említett sajátosságából adódóan) korlátozott, bizonyos esetekben olyan előnyöket kínál, amelyek a más értékesítési módokhoz képest alacsonyabb payout ellenére is vonzóvá teszik ezt az eladók számára: ...

A telefon, mint fizetőeszköz
Hirdetések
Oldal leírása
telefon.wyw.hu: Telefon katalógus - telefonok ismertetése: Ingyen sms, voip szolgáltatók, hangposta szolgáltatások, mobiltelefonok, mobil csengőhangok, szolgáltatók. Telefonos játékok, oldalak, ingyen telefonálás, távközléstechnika.
Gyűjteményünkben 368 válogatott telefon témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 368 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 58990